Więcej...

    Przepis na szybki obiad

    Nie masz czasu na gotowanie? Mamy dla Ciebie idealny przepis!

    Przepis

    Kawałek wołowiny – rostbefu najlepiej. Kroimy w cienkie plastry. Na patelnię na rozgrzany olej wrzucamy czosnek, gałązki rozmarynu i papryczkę ostrą – może być habanero, albo chilli. Następnie pokrojoną w kostkę dynię. Ja lubię taką dynię średnio twardą, ale tak naprawdę ani mięso ani dynia nie potrzebują dużo czasu.

    Wykładam na talerz, dorzucam kilka pomidorków koktajlowych w kolorze żółtym i czerwonym, by na talerzu było więcej kolorów, podaję z czerwonym winem, które tak bardzo pasuje do wołowiny.

    tekst/zdjęcia: Kasia Krauss

    ZOSTAW ODPOWIEDŹ

    Proszę wpisać swój komentarz!

    Akceptuję Politykę prywatności / RODO i Regulamin serwisu

    Proszę podać swoje imię tutaj



    Inne w kategorii

    PARTNERZY