Więcej...

    Szparagi przez cały dzień – przepisy z cyklu zielono mi

    Szparagi to danie, które można jeść przez cały dzień. Przepisy na ich wykonanie przedstawia Kasia Krauss.

    Szparagi

    Szparagi są bardzo zdrowe, smaczne i możnaj je podawać na wiele sposobów. Bardzo się cieszymy, że zaczyna się właśnie na nie sezon. Szparagi można jeść przez cały dzień.

    – Rano z sadzonym jajkiem.

    – Na obiad, jakże by inaczej – ze stekiem z polędwicy wołowej, którą Kasia zwykle wcześniej marynuje w czosnku i rozmarynie. Na deser do tego obiadu podaje marakuje. Idealne połączenie!

    Smacznego :-).

    Przepis/zdjęcie: Katarzyna Krauss






    ZOSTAW ODPOWIEDŹ

    Proszę wpisać swój komentarz!

    Akceptuję Politykę prywatności / RODO i Regulamin serwisu

    Proszę podać swoje imię tutaj



    Inne w kategorii

    PARTNERZY