Więcej...

    Zupa grzybowa

    Przepis na pyszną zupę grzybową:

    Zupa grzybowa

    W garnku gotuję włoszczyznę z listkami laurowymi i zielem angielskim.

    W tym czasie pokrojone podgrzybki, borowiki i koźlaki duszę na maśle wraz z czosnkiem i papryczką chilli.

    Następnie, do ugotowanej włoszczyzny dodaję drobno pokrojone w kostkę ziemniaki.

    Jak są miękkie dodaję z patelni uduszone grzyby.

    Jak już wszystko mamy w garnku doprawiamy do smaku solą, grubo mielonym pieprzonym i gotowe!

    Smacznego!

    zdjęcia/tekst: Kasia Krauss








    ZOSTAW ODPOWIEDŹ

    Proszę wpisać swój komentarz!

    Akceptuję Politykę prywatności / RODO i Regulamin serwisu

    Proszę podać swoje imię tutaj



    Inne w kategorii

    PARTNERZY